Uw advertentie hier?

Auto schade

Schade, een woord wat niet leuk is om te gebruiken. Heb jij wel eens in een situatie gezeten dat je je ouders moet opbellen dat je schade hebt gereden met hun auto? Of van een vriend? Of juist de auto van je partner? Hoe zouden hun reactie zijn op dat belletje. Uiteindelijk is het belangrijkste dat er geen lichamelijke en mentale klachten overhoudt bij het krijgen van een ongeluk. Daarnaast hoop je op zo weinig mogelijk schade. Beter een klein deukje in de wagen dan dat je auto total loss is gereden. 

Pechhulp auto 08-07-2021 Er zijn drie mogelijkheden die je kunt kiezen bij de pechhulp. Je kunt de pechhulp regelen via je autodealer, via je verzekering (extra optie) of via de pechdiensthulp. Wanneer je de pechhulp insc[...] Wat te doen bij schade 06-07-2021 Wanneer er schade is aan de auto dan wil jij natuurlijk dat dit opgelost wordt. Schade is immers niet fijn en je zit al zeker niet te wachten op allerlei regelwerk met verzekeringen. Met name al[...] Schade vrije jaren 01-07-2021 Wanneer jij een auto hebt wil je natuurlijk zo veel mogelijk schadevrije jaren opbouwen. Geen schade betekent een lagere premie. Elke verzekeraar kan zien hoeveel schadevrije jaren jij hebt. Als j[...] Tips bij pech onderweg 29-06-2021 Heb jij wel eens in een situatie gezeten dat je onderweg was naar een bestemming maar onderweg een probleem krijgt aan de auto? Dat is natuurlijk hartstikke vervelend. Met name als je haast hebt o[...]

Pech is zeer vervelend

Je wilt ook geen pech als je op vakantie gaat. Stel je voor dat je je reis moet staken omdat je auto total loss is of dat jezelf in een buitenlands ziekenhuis beland, waarbij je de taal niet eens van spreekt. Het zou zomaar kunnen gebeuren. Het belangrijkste is wanneer je schade of pech hebt onderweg, dat je weet wat je doet. Blijf daarom ook altijd rustig en hou je hoofd koel. In de blogs zie je stappen die je als check hebt om deze situaties zo veilig en goed af te ronden. Je wilt immers niemand anders deze zorgen ook aanbieden. Voorkom zo ook extra schade aan de jezelf, de auto en financieel.