Uw advertentie hier?

Soorten autoverzekeringen

Wanneer je een auto aanschaft, dan moet je die uiteraard ook verzekeren. In Nederland is een WA auto verzekering verplicht. Zonder deze verzekering mag je niet rijden over de openbare weg in Nederland. Met de WA verzekering is eigenlijk iedereen beschermt, met name als jij die verricht bij een ander. Wanneer iemand een ongeluk veroorzaakt en jij hebt schade. Dan kan de verzekering van de andere partij jouw auto maken en betalen. Dit geeft dus een vertrouwder gevoel om in Nederland te rijden, wetende mocht iemand schade maken bij jou, dat je dit financieel heel makkelijk kan oplossen. 

No-claim beschermer 25-05-2021 Wanneer jij heel goed kan autorijden en dus in in de jaren door geen schade hebt gereden, kun je een hoge no claim korting opbouwen. In dit geval betaal je een lage premie. Maar wanneer je dan s[...] Je tweede auto verzekeren 20-05-2021 Veel verzekeraars bieden een tweede gezinsautoplan aan. Ze bieden over het algemeen dezelfde no-claimkorting op een tweede autoverzekering als op een eerste auto. Er kunnen ook andere kortingsrege[...] WA Casco Verzekering 18-05-2021 Ben jij een snelheidsduivel of een brokkenpiloot? Dan is een WA casco verzekering geschikt voor jou. Deze verzekering is geschikt voor bijna alle schadeposten. Zelfs wanneer je eigen schade per [...]

Varianten in Nederland

Maar Nederland zou niet Nederland zijn als ze geen varianten hebben. In Nederland zijn er drie varianten. Hoe meer opties je selecteert om te verzekeren, hoe duurder je premie zal zijn. Wij leggen graag uit wat de drie varianten zijn. Het is in dit geval ook niet dat de persoon WA verzekerd moet zijn, maar de wagen. Wanneer iemand anders in de auto rijdt, dan geldt deze regeling nog steeds voor de wagen. Waneer jezelf schade maakt met een andere auto, maar die wagen heeft alleen een WA verzekering, dan zijn de kosten wel voor jou.