Uw advertentie hier?

Vergelijken van een autoverzekering!

Het is belangrijk dat jij je goed verzekerd voor de auto. Maar het is ook belangrijk dat jij niet te veel hoeft te betalen. Dit doe je door te vergelijken. Kijk hierbij op de voorwaarden, premies en ook wat de andere zeggen aan de hand van reviews. Elke verzekeraar biedt jou een hulpmiddel aan. Hun rekenen in een paar stappen de premie uit. Op sommige sites kun je dit zelf ook doen. Dit wordt vaak gedaan aan demografische aspecten als NAW gegevens en leeftijd. Hierbij moet je ook het kenteken bij invoeren, het aantal gereden kilometers per jaar en het jaar dat jij schadevrij bent.

Elke verzekeraar wilt dat jij bij hun aansluit. Maar dit is niet altijd even makkelijk. Er zijn een aantal sites die ervoor zorgen dat jij makkelijk kunt vergelijken. In dit geval zou ik ook kiezen voor de verzekeraar die het beste staat aangeschreven bij jou. Uiteindelijk zijn alle verzekeraars hetzelfde. Als jij goed verzekerd bent, dan betalen zij uit. Wanneer je zelf gaat verzekeren, zorg dat je alles dubbel checkt. Je wilt namelijk niet dat je schade krijgt en niks krijgt verzekerd omdat het niet goed is verwerkt.

 

Welke verzekeraar scoort hoog op de test?

Als jij wilt weten hoe hoog verzekeraars scoren, dan is de consumentenbond een zeer goede website om dit te controleren. Zo heeft de consumentenbond op 7 april 2021 een test uitgevoerd. Als er gekeken wordt naar de beste WA verzekering (standaard) dan worden Hema (8,8), InShared (8.8) en Allianz Direct (8,3) aangeraden. Zij hebben het hoogste testresultaat. Als er gekeken wordt naar de beste WA beperkt casco verzekering dan worden ABN Amro (8.5), Ohra (8.4) en Interpolis (8.3) aangeraden. Zij hebben bij deze categorie het hoogste testresultaat. Als laatste heb je nog de WA cascoverzekering. Bij deze categorie worden ABN Amro (8.6), Aegon Royaal (8.6) en Inshared (8.6). Dit is gedaan via een neutrale positie en kan als betrouwbaar gezien worden. Maar het belangrijkste is dat jij zelf een goed gevoel hebt bij de verzekeraar. Normaal gesproken is het bij twijfel, gewoon doen. Dit keer zou ik hier mee opletten en voor zekerheid gaan.